Thuis in zorg én culturen

Maaltijddiensten

Gezond, voedzaam en vooral lekker eten helpt u bij het herstel en om fit te blijven. Als gevolg van ouderdom of een geestelijke of lichamelijke beperking is het soms niet mogelijk zelf voor uw maaltijden te zorgen. Ook eet u wellicht moeilijk, bijvoorbeeld omdat u moeite heeft met slikken. Onze maaltijddiensten bieden u dan de hulp die u nodig heeft. Onze medewerkers verzorgen maaltijden bij u thuis en helpen u indien nodig met eten.

Bizorg verzorgt de maaltijd

Wij helpen cliënten wanneer zij zelf niet in staat zijn te koken of maaltijden te kopen. Dit doen we op verschillende manieren. Zo bieden we een maaltijdenservice aan, waarbij u dagelijks een warme maaltijd krijgt thuisbezorgd. Ook kunt u ondersteuning krijgen bij het doen van boodschappen en het zelf bereiden van een lekker en gezond bord eten.

Hulp bij eten

Heeft u moeite met slikken of andere problemen met eten? Dan is het vaak moeilijk zelfstandig te eten. Onze professionele verpleegkundigen bieden u dan de ondersteuning die u nodig heeft en helpen u met eten.

Voor uw gezondheid

Bij Bizorg zijn we als geen ander op de hoogte van uw gezondheid. We weten dus ook precies wat u wel en niet mag eten. Bent u bijvoorbeeld allergisch voor een bepaald ingrediënt? Heeft u moeite met het verteren van zuivel? Dan zorgen we dat deze ingrediënten nooit op uw bord komen. Aan de andere kant heeft de dokter u misschien aangeraden extra vitamine B te nemen. Dan zorgen we bijvoorbeeld voor extra volkoren brood, ei of broccoli.

Oog voor cultuur

Bizorg is geboren uit de wens om de juiste zorg te leveren aan alle mensen, ongeacht hun afkomst, geaardheid of (religieuze) overtuigingen. Onze professionele verplegers hebben bovendien verschillende culturele en religieuze achtergronden. Wij zijn dan ook thuis in alle culturen en goed op de hoogte van de spijswetten per geloof. We weten wat halal is, wat wel en niet koosjer is en bovenal: wat uw eigen voorkeuren zijn.