Thuis in zorg én culturen

Onze Raad van Commissarissen

Bizorg heeft een Raad van Commissarissen (RvC). De RvC houdt toezicht op het beleid van de raad van bestuur en op de algemene gang van zaken binnen Bizorg. We stellen onze drie commissarissen graag aan u voor. 

Hans Stam

Voorzitter

Hans Stam is een zeer ervaren commissarris, toezichthouder en bestuurder in de publieke sector, waaronder zorg. Hij was onder meer Universitair hoofddocent aan de Erasmus Universiteit, algemeen directeur van het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam en directeur van de Nederlandse Hartstichting. Met een karrenvracht aan ervaring, brede en diepe kennis van zaken en een doctoraat in de filosofie is hij voor ons de ideale voorzitter van de RvC.

Lucien Versteeg

Lid RvC

Lucien Versteeg is een deskundig organisatieadviseur, ondernemer en projectmanager met zorg- en ict-achtergrond. Hij is maatschappelijk zeer betrokken, door onder meer organisaties in de zorg en op het gebied van welzijn te ondersteunen bij de complexe vraagstukken waar zij voor staan. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector kijkt hij ernaar uit om Bizorg te helpen met de ambitie om een verschil te maken in het organiseren van de zorg voor de hulpbehoevende medemens ongeacht geslacht, geloof, achtergrond en afkomst.

Cynthya Vliegenthart

lid rvc

Cynthya Vliegenthart is een HR &  organisatie deskundige, met een sterke juridische achtergrond, gespecialiseerd in governance, compliance en arbeids- en organisatievraagstukken. Zij heeft ervaring in diverse sectoren zoals de (maak)industrie, logistiek, detailhandel, telecom. Ook in de zorgsector is zij al meer dan 15 jaar actief, zowel economisch als als toezichthouder. Met haar achtergrond is zij een welkome aanvulling in de raad van commissarissen en een deskundig toezichthouder voor Bizorgs professionele groei-ambitie.