Thuis in zorg én culturen

Werken bij Bizorg

Stages en afstuderen

Bizorg biedt de mogelijkheid voor stages en projecten om af te studeren. Praktisch en diepgaand, op verschillende niveaus (MBO, HBO en WO) en voor diverse disciplines.

Waarom bij Bizorg?
Het mes snijdt bij Bizorg aan twee kanten:

  • Je krijgt de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken en te leren bij een veelzijdige werkgever. Een werkgever die gewend is om mensen professioneel te begeleiden.
  • Wij maken kennis met jou en dat is voor ons een kans om talent in huis te halen en op te leiden.

Interesse in een stage of afstuderen bij Bizorg?
Heb je interesse in een (afstudeer-)stage bij Bizorg? Stuur dan een mailtje naar info@bizorg.nl.

Openstaande vacatures

Wij hebben doorlopend openstaande vacatures voor de volgende functies: 

  • Huishoudelijke hulp
  • Begeleider
  • Verzorger 
  • Verpleegkundige
Solliciteren? Stuur een mailtje met motivatie en cv naar info@bizorg.nl en dan hoor je snel van ons.
 

Vrijwilligerswerk

Zorgen doen we samen. Vrijwilligers zijn bij Bizorg daarom een onmisbare schakel bij het verlenen van zorg. Als vrijwilliger bent u van grote waarde voor ons, en voor onze cliënten. Wij zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers en zorgambassadeurs voor mensen met uiteenlopende hulpvragen, variërend van begeleiding tot koken en dagbesteding.
 
Bij Bizorg is altijd plek voor gemotiveerde vrijwilligers met een sociaal hart. Wat wilt u doen? Wilt u (kook-)maatje zijn? Heeft u groene vingers en wilt u graag helpen met de dagbesteding? Of wilt u meedoen aan tijdelijke projecten? Het kan allemaal! We geven u daarbij de kans om uzelf te ontwikkelen. We kunnen u aanmelden bij leuke en interessante cursussen, zoals kooklessen, taalcursussen, rekenlessen, muziek maken of computerlessen. Samen zorgen we ervoor dat u nieuwe dingen leert, die u direct in de praktijk kunt brengen en waarmee u direct mensen kunt helpen.
 

U kunt bij ons ook als zorgambassadeur aan de slag. Als ambassadeur onderhoudt u nauw contact met onze cliënten. U gaat regelmatig op bezoek en vormt een aanspreekpunt voor ouderen of mensen met een beperking. Ook begeleidt u mensen naar activiteiten, voorlichtingen of dagbesteding. Een ontzettend veelzijdige, leerzame en dankbare functie, waarvoor u bovendien getraind wordt, onkosten- en reisvergoeding krijgt en (WA-) verzekerd wordt.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk en het verbeteren van onze zorg? Neem dan contact op en stuur een mailtje naar info@bizorg.nl. U hoort dan snel iets van ons.